Nederlands Nederlands
English English
Deutsch Deutsch
Español Español

De Wiemselbach heeft de beschikking over dekhengsten uit de beste Europese bloedlijnen.

Nederlands

Welkom bij Hanshorn

Gelegen in het prachtige Twentse landschap nabij de Duitse grens biedt de Wiemselbach huisvesting aan meer dan vijftig paarden, variërend van veulens tot aan ervaren grand-prix paarden.

De Wiemselbach heeft de beschikking over hengsten uit de beste Europese bloedlijnen. Zonen van onder andere Libero H (Landgraf I), Clinton (Corrado I), Numero Uno (Libero H), Heartbreaker (Nimmerdor) en Voltaire (Furioso II) worden door ons aangeboden voor de springpaardenfokkerij.

Mocht u meer informatie willen verkrijgen over ons bedrijf en onze hengsten dan kunt u met ons contact opnemen of een bezoek aan onze stallen brengen.

Donthargos (Don Diarado x Conthargos) Reserve kampioen HK Oldenburg 2019

NU VERS BESCHIKBAAR!

Interview Marco Kutscher on winning the EEM bonus with Van Gogh

NU VERS BESCHIKBAAR!

Nieuws 2022

08 mei 2022

Vijfde prijs voor Ivizi (v.Ustinov) in St.Tropez

Op het vijfsterrenconcours in Saint Tropez sprong Julien Anquetin naar de vijfde prijs in het klassieke 1.50m met de Ustinov-nakomeling Ivizi (mv.Indoctro, fokker M.J. Vrenken).

08 mei 2022

Ustinov-dochter Jolita L drie keer in de prijzen

Faye Sutton zal het internationale U25-concours in Fontainebleau niet snel vergeten, want met de pas achtjarige Ustinov-dochter Jolita L (mv.Nabab de Rêve, fokker A. van Laak) sprong de Britse amazone alle dagen in de prijzen.